söndag 1 mars 2009

Nej, det struntar jag i

Jag sitter och kollar på vasaloppet och tycker att det verkar allmänt jobbigt. Och jag inser att jag har noll förståelse för de tävlande. Varför vill man ställa upp på sådan självtortyr?

3 kommentarer:

Emma Berglund sa...

Nej, kvinna, vad säger du?! Jag skulle älska att vara med i Vasaloppet, där har vi svensk tradition och kultur som jag uppskattar! Om jag någon dag slutar röka skall jag träna upp mig och delta.

Michaela Rosendal sa...

Det kan bero på att jag verkligen skarpt ogillar längdskidor. Om du är med ska jag stå och klappa händerna när du åker förbi. Det kanske vi kan göra för Matts nästa år? :)

Tessguss sa...

Grejen med Vasaloppet är att det är en cool grej att ha genomfört typ, fast jag skulle aldrig i mitt liv utsätta mig för det:P
Tack för erbjudandet om böckerna, just nu tror jag inte att jag behöver någon. Var på Rosendal och snyltade några:p Plus att jag köpt i den enda boken som jag tror att jag tänker läsa av alla kurslitteratur. Jag kör mest på Friskis på Ekeby, men jag kanske ramlar förbi Väderkvarn någongång också, hoppas vi springer på varandra då! Det var längesen nu! vi borde ha en skoltidnings-reunion eller något!