torsdag 17 juni 2010

LUND - BERLIN - KRAKOW

Resan Uppsala till Lund ar inte tillrackligt intressant for att ta plats har. Det var sex timmar pa ett tag. Vi borjar darfor berattelsen i Lund, dar vi efter en mysig promenad nastintill blev tvingade att spendera en natt pa tagstationen eftersom det finns nagot som heter efterblivna SJ-anstallda som inte kan boka biljetter till ratt datum i ratt manad.

Vi vandrade Berlins gator en hel del under mandagen och tisdagen. Skavsar, onda knan och somnbrist hindrade inte oss tappra kvinnor fran att besoka allt relevant. Bland annat sag vi Hitlers bunker tillsammans med en svensk dokumentarfilmare som sedan bjod oss pa varsin ol.

Sista kvallen drack vi ol pa en bar dar golvet var sand. Olen och vi vandrade vidare till nattklubben Matrix som vi inte lamnade for an klockan 05.00. Klockan 09.35 avgick taget mot Krakow. Detta tag fardades i EU-moppefart och 10 timmar senare var vi framme.
Vart hostel ar varldens mysigaste. Det ar som att bo i Hugos cafe. Vi ska strax laga gemensam middag med resten av gasterna.

Inga kommentarer: