torsdag 26 januari 2012

Vardagen


Ibland är vardagen otroligt mysig och givande. Jag kan känna en frihet som jag inte kände när jag pluggade. Villkorslös ledighet. Det finns inga måsten och inga borden. Jag kan göra precis vad jag vill en kväll, dag eller eftermiddag som jag är ledig. Eftersom jag hittills har haft ett oroligt år arbetsmässigt har jag inte fått möjligheten att slappna av utan ständigt jagat efter pengar för att överleva. Därför kom den här ledigheten som en chock. Vad ska jag göra egentligen?
Nu har jag hittat några favorit sysselsättningar förutom att dega i soffan och titta på serier som Homeland och Once upon a time. Jag har börjat läsa böckerna i min klassikersamling eller så kan jag sitta i köket och lyssna på min nya spotifylista eller mina favorit podcasts. Det finns så mycket som jag inte hade ro till tidigare. Nu när lönen har kommit ska jag köpa stickor och garn och börja sticka.

1 kommentar:

The world according to Elsa sa...

Håller med dig helt och fullt. Har du några tips på bra podcasts? Har lyssnat på alla av Fredrik & Filip, Tankesmedjans och P3 Dokumentär nu!